Mobiel betalen met VISA payWave op Samsung Galaxy S4

samsung-galaxy-s4De Samsung Galaxy S4, die aankomende 14 maart wordt aangekondigd, gaat mobiel betalen via NFC en VISA’s payWave-dienst ondersteunen. VISA heeft daartoe speciaal een partnership met Samsung gesloten.
Samsung heeft reeds uitnodigingen rondgestuurd voor de presentatie van de Galaxy S4 op 14 maart op Times Square in New York. Op de uitnodiging is de tekst te lezen: “Be Ready 4 The Next Galaxy”, dat ondubbelzinnig lijkt te verwijzen naar de nieuwe Samsung Galaxy S4.

Tijdens het Mobile World Congress 2013, dat deze week in Barcelona plaatsvond, maakte Samsung bekend een partnership te hebben gesloten met creditcard-gigant VISA. De Galaxy S4 krijgt de beschikking over een NFC-chip en zal standaard voorzien zijn van van VISA’s payWave-app. Daardoor kunnen houders van een VISA-card draadloos betalingen doen met de Galaxy S4.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>